Projecten

Uitgevoerde projecten

Op deze pagina treft u een aantal projecten aan waarbij wij recent betrokken zijn geweest.

Monitoring aanleg spitsbusbaan N235 Purmerend

In opdracht van provincie Noord-Holland is Aannemingsbedrijf van Gelder B.V. bezig met de aanleg van een spitsbusbaan langs de N235 naar Purmerend. Langs dit traject staan veel oude (deels monumentale) woningen en boerderijen. TVW Expertise B.V. heeft opdracht ontvangen om de gehele monitoring op dit project uit te voeren, bestaande...

Lees meer

Monitoring dijkverzwaring Capelle a/d IJssel - Moordrecht

Zoals op vele lokaties in Nederland gaat ook op dit project in Moordrecht-Capelle de bestaande dijk verzwaard worden.  TVW Expertise B.V. heeft opdracht gekregen van de combinatie Mourik-F.L.Liebregts om de monitoring bestaande uit een bouwkundige vooropname, eindopname en deformatiemetingen te verzorgen. Er is een uitgebreid monitoringsplan opgesteld om de deels monumentale...

Lees meer

Monitoring project herstel kademuren Utrecht

In het centrum van Utrecht worden momenteel diverse kademuren vervangen en hersteld vanwege de slechte staat. TVW Expertise B.V. verzorgt op het deelproject Bemuurde Weerd de complete monitoring. De monitoring bestaat hier uit bouwkundige vooropname, scheurwijdtemetingen, trillingsmetingen, geluidsmetingen en volcontinue deformatiemetingen in zowel XYZ als middels waterpassing.

Lees meer

Monitoring Sint Bavo kathedraal

In opdracht van Dura Vermeer heeft TVW Expertise de monitoring verzorgt voor het project vernieuwen kademuur Centrum Haarlem.Hierbij hebben wij gedurende de werkzaamheden o.a. deformatiemetingen en trillingsmetingen uitgevoerd van de beroemde Sint Bavo Kathedraal. Voorafgaand aan het project is ook een bouwkundige vooropname van de belendingen uitgevoerd.

Lees meer

Bemande trillingsmeting Den Haag

In Den Haag worden appartmenten geraliseerd. Vanwege een reeds eerder ontstane schade door andere werkzaamheden is op ons advies besloten om naast een uitgebreide bouwkundige vooropname ook een bemande trillingsmeting uit te voeren gedurende de heiwerkzaamheden. 

Lees meer

Trillingsmeting bij heiwerk

In de omgeving van Gouda gaan diverse bruggen vervangen worden. De bestaande bruggen worden gesloopt waarna een geheel nieuwe brug inclusief fundering gerealiseerd wordt.Gedurende het heien van de betonpalen voert TVW Expertise B.V. bemande trillingsmetingen uit van de belendingen. Voorafgaand aan het werk hebben wij ook de woningen opgenomen en...

Lees meer

Trillingsmeting en deformatiemeting project onderkeldering kerk Hoofddorp

In opdracht van Thunnissen Bouw en Vastgoed heeft TVW Expertise B.V. een bouwkundige vooropname alsmede trillings- en deformatiemetingen uitgevoerd van de Johannes de Doperkerk te Hoofddorp. Onder de bestaande kerk is een kelder gerealiseerd. Een precisieklus waarbij goede monitoring vereist is.  

Lees meer

Bouwkundige vooropname Slot Loevestein

In opdracht van Bam Schakel en Schrale heeft TVW Expertise B.V. een bouwkundige vooropname uitgevoerd van Slot Loevestein inclusief alle bestaande bijgebouwen. Achter het slot gaan nieuwe bijgebouwen gerealiseerd worden.  

Lees meer

Monitoring project Hart van Sassenheim

Midden in Sassenheim wordt het project " Hart van Sassenheim" gerealiseerd. Het project bestaat uit de nieuwbouw van 1700m2 winkelruimte en 24 appartementen verdeeld over drie bouwlagen. De bouwkundige vooropname en trillingsmetingen op dit project zijn door TVW Expertise B.V. uitgevoerd.  

Lees meer

Monitoring Project Amadeus

In het centrum van Den Haag wordt het project "Amadeus" gerealiseerd, bestaande uit appartementen en winkels. De totale projectkosten bedragen 65 miljoen euro. TVW Expertise B.V. voert op dit project de totale monitoring uit van de belendingen: uitvoeren van trillingsmetingen, hoogtemetingen en X,-Y-,Z-deformatiemetingen.  

Lees meer

Trillingsmeting gasleiding Moerdijk

In opdracht van Visser & Smit Hanab en Gasunie heeft TVW Expertise B.V. trillingsmetingen uitgevoerd aan een belangrijke leidingstraat te Moerdijk gedurende damwandwerkzaamheden.

Lees meer

Bouwkundige vooropname en trillingsmetingen vervangen kademuur te Hoorn

In opdracht van de Gemeente Hoorn is de bestaande kademuur Onder de Boompjes vervangen. TVW Expertise B.V. heeft op dit project gedurende de sloop-, graaf-, en damwandwerkzaamheden uitgebreide trillingsmetingen van de belendingen uitgevoerd. Ook hebben wij op dit project een bouwkundige vooropname van de belendingen verricht.

Lees meer

Offerte aanvraag

Wij maken graag een offerte voor u. Dit kan middels ons uitgebreide offerteaanvraagformulier.

Direct offerte aanvragen

Ons adres

TVW Expertise B.V.

Postadres:
Postbus 32
3420 DA Oudewater

Bezoekadres:
Gessel 42
3454 MZ De Meern

Contact & Gegevens

Tel 0348-50 80 51
E-mail:
KvK: 30207163

Contactpersoon:
W. (Wolter) van Wijngaarden re
06 – 53 37 72 42

Privacyverklaring

 0017 Layer-25
 0016 Layer-26
 0015 Layer-27
 0014 Layer-28
 0013 Layer-29
 0012 Layer-30
 0011 Layer-31
 0010 Layer-32
 0009 Layer-33
 0008 Layer-34
 0007 Layer-35
 0006 Layer-36